Hírek

Hangay Lilla

Hangay Lilla

6.b osztályos tanulónk fővárosi „Élen a tanulásban, élen a sportban” kitüntetésben részesült. 
Lilla kiválóan teljesít mindkét területen, nagyon büszkék vagyunk rá.
Gratulálunk a szülőknek és edzőjének is.

„Fejfrissítő hét” program

„Fejfrissítő hét” program

Aktív iskola címmel rendelkező iskolaként, meghívást kaptunk a “Fejfrissítő hét” program kapcsán a Családbarát műsorba. Dr. Kälbli Katalin az MDSZ szakértőjével, és iskolánk igazgatójával Szabóné Valkony Máriával, a mozgás tanítási órákba való beépítéséről beszélgettek a stúdióban.

„Fiatal vármegyei testnevelő”

„Fiatal vármegyei testnevelő”

az MDSZ részéről Balogh Gábor elnöktől Gebri Orsolya testnevelőnk vehette át a 2022/2023 tanév Diákolimpia „Fiatal vármegyei testnevelő” díjat.

Gratulálunk!

💧HARMATOS Iskolába lépegető

💧HARMATOS Iskolába lépegető

foglalkozásunkon sok kis óvodást láttunk vendégül iskolánkban. Lelkesen készítették a ⛄️hóember hűtőmágnest, 🎶énekeltek és vettek részt a mini 🏀sportfesztiválon a kosárcsarnokban. Köszönjük a tanítóinknak és a testnevelőknek a szervezést!

Következő foglalkozásunk: 2024. február 15.

Mindenkit szeretettel várunk! 

Iskolánk tanulójának

Iskolánk tanulójának

Vitéz Laura ifjú zeneszerzőnek, aki 10 éves kortól ír zongoraműveket és több mint 40 nemzetközi versenyt nyert meg, mint zeneszerző, megjelent az első nagylemeze, amely 12 saját zongoraművét tartalmazza. Kérjük támogassák a lemez megvásárlásával a Harmat88...

Sakk szimultánt tartunk az iskolában!

Sakk szimultánt tartunk az iskolában!

Hogy bemutassuk a sakk szépségét, 2023. október 17-én, kedden 14:15-től az ebédlőben szimultán játékra lesz lehetőség a Harmatban. Ellenfeleteknek egy kiváló fiatal tehetséget hívtunk meg, aki országos bajnoka a Sakk Diákolimpiának! Az eseményre előzetes jelentkezés nem szükséges.
(A programon ingyenesen lehet részt venni.)

További információ: Szabó Norbert sakkoktató tel: 70 317 5384

Üdvözlettel:
Krizsány László nemzetközi mester, Tóth András Máté oktatásért felelős megbízott

Büszkén jelentjük be,

Büszkén jelentjük be,

hogy mi is ott vagyunk a 300 iskola között, akik részt vesznek az Aktív Iskola programban! 💪 Mit is jelent ez?

Miért jó a családoknak,

Miért jó a családoknak,

hogy mi is ott vagyunk a 300 iskola között, akik részt vesznek az Aktív Iskola programban? 👪 A korábbiakhoz képest több és változatosabb mozgás- és sportlehetőséget biztosítunk iskolai keretek között - tanítás előtt, egyes tanórákon, tanórai szünetekben vagy a délután...

Újra startol a Millió lépés az iskoládért kihívás!

Újra startol a Millió lépés az iskoládért kihívás!

Kedves Diákok, Pedagógusok, Szülők! Kérjük támogassák a Harmat Iskolát! Mozogjunk az egészségünkért és nyerjünk! Köszönjük, ha csatlakozik iskolánkhoz.
Frissítsd az applikációt és nyerj 1 milliót a sulidnak!
2023. szeptember 25-én újra indul a Magyar Szervátültetettek Szövetségének nagysikerű, „Millió lépés az iskoládért” játék őszi kihívása! …

Papírgyűjtés

Papírgyűjtés

„Diákok a tiszta Kőbányáért” akció keretében megrendezésre kerül kerületünk iskolái közötti papírgyűjtő verseny.
2023.szeptember 18 – 21-ig tart a papírgyűjtés (21-én már csak reggel tudjuk átvenni a papírt, mert a konténert elszállítják).

Tanévnyitó

Tanévnyitó

Kedves Diákok! Kedves Szülők!
Tanévnyitó ünnepségünket 2023. augusztus 31-én, csütörtökön 17 órakor tartjuk.
Mindenkit szeretettel várunk.

A ballagás

A ballagás

csak egy állomás az élet hosszú útján. Tartsd magadat céltudatosnak, kitartónak és bátor legyél az elkövetkező kihívásokban.”
Sok sikert kívánunk elballagott nyolcadikosainknak az elkövetkező években!

Kőbánya az első!

Kőbánya az első!

Újabb siker és büszkeség! A millió lépés az iskoládért kihíváson kerületünk 17 iskolája teljesítette legalább 5-ször virtuálisan a Kékkört. Ezzel az eredménnyel „legek” lettünk országosan. Szívből gratulálok a kezdeményezéshez, az ötletgazdáknak, Révész Máriusz államtitkár úrnak és mind a 17 kőbányai iskolának, a diákoknak, pedagógus kollégáknak, a szülőknek és családtagoknak, minden résztvevőnek, aki csatlakozott a kihíváshoz és tett intézménye és a városunk ügyéért!

Sajtótájékoztató

Sajtótájékoztató

A Szent László Általános Iskola több osztálynyi diákja és a Harmat Általános Iskola kis csapata a Kőbányai Polgármesteri Hivatal aulájának emeleti ablakaiból énekelte közösen a Fradi indulót…

A Hagyományőrző családi napunkon

A Hagyományőrző családi napunkon

egy nagyszerű összefogás eredményeképp felavattuk az ÚJ UDVARI SZÍNPADUNKAT. Fergeteges műsorral ünnepeltünk. Szinte minden alsós osztályunk, az 5.a, az akrobatikus táncosaink, néptáncos osztályaink táncában gyönyörködhettünk.

MILLIÓ LÉPÉS AZ ISKOLÁDÉRT

MILLIÓ LÉPÉS AZ ISKOLÁDÉRT

CSATLAKOZZ TE IS A HARMATHOZ a Harmatért Iskolánk is bekapcsolódott a "MILLIÓ LÉPÉS AZ ISKOLÁDÉRT" versenybe. Szeretnénk, ha minél többen támogatnák ezt a jó kezdeményezést, és persze NYERNI is szeretnénk. Gyűjtsük a lépéseket közösen, tanárok, szülők, tanulók,...

Hagyományőrző családi délután

Hagyományőrző családi délután

14.00 – 15.15 Pünkösdi király és királyné választáshoz próbák kiállása, régi idők játékaival
15.15 – 16.00 Szünet
16.00 – 17.30 Táncbemutatók
Zárás Táncház

Tájékoztató a beiratkozásról

Tájékoztató a beiratkozásról

A 2023/2024. tanévre történő általános iskolai beiratkozás időpontja:
2023. április 20-21. (csütörtök-péntek).
A szülőnek a beiratkozás napján személyesen meg kell jelennie az intézményben és a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok, nyilatkozatok eredeti példányát be kell mutatni.
A beiratkozáshoz szükséges adatok azonban előzetesen, a KRÉTA rendszeren keresztül is megküldhetők az intézmény számára, gyorsítva ezzel az általános iskolai beiratkozás folyamatát.
A szülőknek az beküldésére 2023. április 5. 0:00 és 2023. április 21 12:00 óra között van lehetősége.