Minden szülőnek, pedagógusnak, az osztályainknak köszönjük a támogatást, amellyel hozzájárultak a sikeres Harmatos CSALÁDI PIKNIK és BÁL megvalósításához.

Köszönjük a tanároknak, gyerekeknek a nagyszerű produkciókat, Sík Réka néptánc, meghívott előadóinknak a Kroó Gyermek Fúvószenekarnak, a Fashion és a Hiphop táncegyüttesnek, DJ Pietro disco (3.b szülő), Széplábi Bori énekes (6.a szülő), Váczi Kristóf (zongorista) nyolcadikosaink keringőjét (Dr.Raffay Gézáné) a Musical szakkörösök (Grábler Dóra) műsorát. Gerstenbrein Judit (tanár) stand up show. A konferancié Dr. Szabó Jánosnak (7.a szülő) Kareoke: Bencsik Péter, Nagy Sándor Mártonnak.

Köszönjük, hogy elfogadta meghívásunkat a Harmat88 Alapítvány elnöke Dr. B. Szabó Ernőné, Weeber Tibor alpolgármester az iskolaszék tagja. A szervezők munkáját (szülők: Forró Veronika-SZMK elnök, Kis-Javornitczky Ildikó, Hegedűs Tímea, Danka Annamária, tanárok: Turcsányi-Kardos Ildikó, Jánoshalmi Zsuzsanna és Tamás, Kovács Ildikó, Valkony Mária, Ónodi Ferenc rendszergazda)

További képek: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0fegeSMHgXxL1hxQKbkjnNcD3rm6237YSTgimwrv48v8MLcqvtaH55TpmebYLWwo8l&id=100063764073678